ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η 2η Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Αντικείμενο τόσο των ομιλιών όσο και των βιωματικών εργαστηρίων αποτελεί η “Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και το Marketing”.

Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας περιγράφουν το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται για την επιχειρηματικότητα και το marketing στο internet και στα social media. Ιδρυτές επιτυχημένων ελληνικών startup περιγράφουν πώς έστησαν τη διαδικτυακή τους επιχείρηση, πώς την ανέπτυξαν και πώς έκαναν scale up. Εκπρόσωποι επενδυτικών οργανισμών και επιταχυντών αναλύουν το θεσμικό πλαίσιο στον τομέα των επιχειρήσεων, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας νέας ιδέας. Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο του digital & social media marketing αναδεικνύουν το πώς εκμεταλλεύτηκαν τα κοινωνικά δίκτυα για να αυξήσουν τις πωλήσεις και την καλή φήμη εταιριών και οργανισμών.

Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών, και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Στέγης, θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με το πώς δημιουργείται ένα πετυχημένο Business Model και μία διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιώντας τα Social Media.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πού: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Πότε: Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, 11:00 – 18:00

Είσοδος ελεύθερη

Δήλωση συμμετοχής στα βιωματικά εργαστήρια:
Email: info@aoen.gr, Τηλ.: 210 3713011, 210 3713029
( Όριο Συμμετοχής 50 άτομα ανά εργαστήριο)