Γιώργος Κρικέλας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mentoring AE

Ο Γιώργος Κρικέλας δραστηριοποιείται 19 χρόνια στο σχεδιασμό, την ίδρυση, τη λειτουργία και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων. Σπούδασε δημοσιογραφία και για 15 χρόνια εργάστηκε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Mega Channel, ΑΝΤ1 TV, Flash 9.61, κλπ.). Από το 1995 έχει συμμετάσχει στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, την ίδρυση και τη λειτουργία εταιρειών στο χώρο των εκδόσεων (Knowledge Systems-KnowSys ΑΕ και DiGi Press ΑΕ), της επικοινωνίας (e-Decathlon ΑΕ και F1 ΕΠΕ), του εμπορίου (MDG Europe AE), της παροχής υπηρεσιών (Mentoring AE, MCI SRL-Ρουμανία και Magnum Opus ΕΠΕ), της πληροφορικής (Project On Line ΑΕ, Upscale) ενώ έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης με άλλες ελληνικές και ξένες εταιρείες όπως η Smart Home Hellas, IHG (Australia), Astrea Συμβουλευτική (Κύπρος), κ.α. Από το 2013 είναι Πρόεδρος της κοινωνικής επιχείρησης «Αμφιτρίτη ΚΟΙΣΝΕΠ» και από το 2014 τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Έχει εκλεγεί τρεις φορές ως μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Συμβούλων Μάνατζμεντ (ΣΕΣΜΑ), ο οποίος αποτελεί το θεσμικό όργανο των εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. και ως εκπρόσωπος του ΣΕΣΜΑ, συμμετέχει στο Συμβούλιο Πιστοποίησης και Αμεροληψίας της EQA HELLAS. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων με θέμα την επιχειρηματικότητα.

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2013 συμμετέχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (MA) του York Saint John University σε συνεργασία με το Robert Kennedy College (Zurich) με αντικείμενο “Leading Innovation and Change» (MALIC).