Στέργιος Βλαχόπουλος Ιδρυτής Extended DISC International

Ο Στέργιος Βλαχόπουλος κατέχει πτυχίο στην Λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής και τον Προγραμματισμό και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο σύστημα της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Extended DISC International.

Ξεκίνησε να εργάζεται στην WarnerLambert (Cadbury’s) ως στέλεχος πωλήσεων στο κανάλι του χονδρεμπορίου, σύντομα προήχθη στην θέση του Trade Marketing Manager και συνέχισε την καριέρα του ως Διευθυντής Πωλήσεων, Λειτουργίας και Εκπαίδευσης στο δίκτυο Franchise Lipogen ΕΠΕ. Εργάστηκε ως Διευθυντής Περιφέρειας στην Bingo ΑΕΒΕ, διατέλεσε ιδρυτικό μέλος και Διευθυντής Πωλήσεων της Prisma5 – Πωλήσεις και Διανομές ΕΠΕ και αργότερα κατείχε την θέση του Εμπορικού Διευθυντή στον τομέα καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας Fex ΑΕ.

Από το 2005 ο Στέργιος Βλαχόπουλος εκπροσωπεί και διευθύνει το ελληνικό Franchise της πολυεθνικής εταιρείας Extended DISC International. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του Coaching Πωλήσεων, Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης στελεχών. ‘Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι, Toyota Insurance, Multirama, Neptune, Lines Shipping and Managing Enterprises SA, Aggelicoussis Group of Companies, Oneteam, Δήμος Αμαρουσίου, Notos Com, Pipelife International και άλλες.