Χριστίνα Κουντουριώτη Coordinator Θερμοκοιτίδα Nεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας

Η Χριστίνα Κουντουριώτη είναι στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) με εμπειρία στoν τομέα της οικονομικής διοίκησης και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ενώ από τις αρχές του 2014 είναι μέλος της ομάδας υλοποίησης του έργου με τίτλο ”Δημιουργία Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων”, που υλοποιείται από το ΕΒΕΑ. Έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παρακολούθηση όλων των δράσεων της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.).

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ έχει εργαστεί και στον τραπεζικό τομέα στη Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) με ειδίκευση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και κινέζικα.