Μάρκος Βερέμης Διευθύνων Σύμβουλος Upstream

Ο Μάρκος είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Upstream. H Upstream είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο του mobile marketing, με πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες σε 42 χώρες και έσοδα των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό όραμα και την ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες γεωγραφικές περιοχές και προϊόντα.

Πριν την ίδρυση της Upstream, ο Μάρκος εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, The Coca-Cola Company, Smithkline Beecham, Johnson & Johnson και Sony Electronics.

Ο Μάρκος είναι ένας ενεργός angel investor σε εταιρείες τεχνολογίας και μέλος του ΔΣ της Persado, μια ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογικής εταιρείας στο marketing persuasion με την Bain Capital Ventures ως βασικό επενδυτή και την Workable, μία καινοτόμα εταιρεία στο χώρο των online εργαλείων προσλήψεων και τους Greylock Partners ως συν-επενδυτή. Ο Μάρκος είναι επίσης ένας κύριος επενδυτής και μέλος του ΔΣ της Intellibox, μια κορυφαίας εταιρεία τεχνολογίας ανακύκλωσης κινητών.

Είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και EY Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς για το 2014.

Ο Μάρκος έχει πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Warwick και μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.